Svědkové velkých katastrof

Prima ZOOM 29. srpna 2018 ve 23:00 - Svědkové velkých katastrof (Exploze na vrtné plošině)

Napínavý seriál se zaměřil na šest velkých katastrof, ke kterým došlo během posledních 100 let. O každé z nich vypráví trochu jiným způsobem, než jsme byli dosud zvyklí. Hlavními hrdiny jednotlivých příběhů je šest různých svědků těchto katastrof. Možná víte, jak jejich napínavé příběhy skončily. Ale nevíte, co se s nimi stalo – a jestli to přežili. Tři z nich ano. Další tři ne.

Svědkové velkých katastrof

Šest epizod postupně vypráví o výbuchu na ropné plošině Piper Alpha v roce 1988, potopení Titaniku v roce 1912, zemětřesení na Haiti v roce 2010, útoku na Pearl Harbor v roce 1941, erupci sopky Mount St. Helens v roce 1980, nejtragičtějším dni na Mount Everestu v roce 1996 a zemětřesení v San Francisku v roce 1906. Díky archivním záběrům, dramatickým výpovědím a špičkové grafice se dostaneme přímo do centra dění. Detailní časová osa prozrazuje, proč k těmto katastrofám vůbec došlo a také jak se přesně odehrávaly. Zjistíme, že hlavní roli v tom, kdo přežil, sehrála profese, místo, kde se zrovna nacházel, statečnost, ale i úplná náhoda.

Svědkové velkých katastrof

Je to nervy drásající podívaná. Díky tomu, že se seznámíte s těmito hrdiny a zjistíte, s čím se museli potýkat, je tento seriál poctou těm, kteří byli u toho.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum