Chcete řídit vůz Jamese Bonda?

31. července 2018 - zdroj tisková zpráva PRNewsfoto/SPYSCAPE

Společnost SPYSCAPE koupila Aston Martin DB5 Jamese Bonda a nabízí fanouškům agenta 007 příležitost řídit toto ikonické auto

SPYSCAPE, společnost z oblasti edukační zábavy, která se zaměřuje na svět tajné zpravodajské služby, oznámila, že získala automobil Aston Martin DB5 Jamese Bonda za 2 miliony liber, tj. 2,6 milionu amerických dolarů.

Jedná se o automobil, kterým jezdil Pierce Brosnan ve filmu GoldenEye, natočeném v roce 1995. Tento vůz bezesporu nejvíce zazářil během tříminutového závodu v kopcích nad Monakem, kdy se stíhal s darebnou Xenií Onatopp, kterou hrála Famke Janssen. Toto ikonické vozidlo, které se naposledy prodalo v roce 2001 za 200 000 dolarů v roce 2001, vstoupilo do Guinnessovy knihy světových rekordů jako nejcennější exemplář Bondových memorabilií vůbec.

Aston Martin DB5 Jamese Bonda, foto PRNewsfoto/SPYSCAPE

Fanoušci Bonda na celém světě se mohou zaregistrovat online na adrese www.spyscape.com/db5 a získat podrobnosti o online misi, která jim nabídne možnost zažít jízdu v tomto autě - a to buď s profesionálním řidičem, nebo osobně za volantem.

„Špionáž je důležitou součástí naší kultury jak ve skutečnosti, tak ve fikci, a jsme nadšeni, že jsme získali tuto ikonickou část našeho kulturního vesmíru," řekl Ian Oldaker, provozní ředitel společnosti SPYSCAPE. „Jsme nadšeni, že umožníme fanouškům špiónů vyzkoušet toto auto osobně a usednout v sedadle agenta 007."

Aston Martin DB5 a James Bond, foto PRNewsfoto/SPYSCAPE

O společnosti SPYSCAPE

SPYSCAPE inspiruje obyčejné lidi k tomu, aby dělali mimořádné věci - s využitím skutečných špionážních příběhů, aby viděli svět jasněji a aby jim jejich vlastní dovednosti pomáhaly lépe poznat sebe sama.

Společnost SPYSCAPE otevřela v New Yorku ikonické zážitkové muzeum na počátku roku 2018. Nachází se dva bloky od muzea moderního umění (MoMA) a rychle se stalo jedním z nejpopulárnějších míst ve městě. Obsahuje tři části: (i) současné muzeum velkých špionážních příběhů a artefaktů, včetně původního německého stroje Enigma, robota Edwarda Snowdena BEAM a kybernetické zbraně Stuxnet, která napadla irácké nukleární odstředivky; (ii) poutavé, praktické zkušenosti od šifrování a dešifrování po laserové tunely Special Ops, od 360° pozorovací mise až po špičkové kabiny detektorů lží; (iii) váš osobní špionážní profil - vytvořený bývalým šéfem výcviku v britské zpravodajské službě, který vám říká, pro kterou z deseti špionážních rolí se nejlépe hodíte.

Navštivte stránky: spyscape.com/buzz a sledujte @spyscape v sociálních médiích.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum